LET OP: de verificatie code is een som, u vult dus de uitkomst van de som in.

Onderwerp
Naam *
Inhoud *
Verificatie * Captcha ImageReload Image
   
 

vd Engel: Verblijf

Onze Shih-tzu is nu 2 keer in dit pension geweest. Tot nu toe is het ons prima bevallen.  We mochten tijdens onze vakantie in Portugal even contact opnemen hoe hij het maakte. Dit is voor ons erg belangrijk en hebben dit erg op prijs gesteld. Bij het ophalen was hij opgewekt en lekker gewassen. Voor herhaling vatbaar dus.

Wednesday, 21 October 2015

Alberta: Vogels

Er is goed voor mijn parkieten gezorgd, ze kwamen vrolijk mee naar huis.

En zagen er goed uit, hartelijk bedankt.

Wednesday, 02 September 2015

Monique: Blij

Wij hebben gisteren onze hond en twee katten weer opgehaald na ruim drie weken heerlijke vakantie. Katten zijn super relaxed en hond blij én schoongewassen

Sunday, 02 August 2015

Johanna: Verblijf bij D'Aanloop

Ik ben van plan om mijn parkieten hier voor 12 dagen heen te brengen. Ik lees hieronder alleen maar positieve reactie's. De vogels zullen het hier goed hebben.CoolSmile

Saturday, 25 July 2015

Claudia

Een dag voor onze vakantie bleek onze Bullmastiff Zoe niet met de huishond van ons oppasadres overweg te kunnen, een probleempje dus ;)
Ze kon gelukkig op korte termijn nog bij D'Aanloop terecht en daar heb ik haar de volgende ochtend kunnen brengen.
Zoe heeft het volgens ons erg naar haar zin gehad, veel gespeeld en tussendoor vast weinig geslapen haha. Toen ze opgehaald was heeft ze een paar dagen moeten uitpuffen van haar logeerpartijtje ;)
Wij vonden het een erg fijn en plezier logeeradres voor onze hond en brengen Zoe graag weer naar jullie toe de volgende keer, hartstikke bedankt!

Tuesday, 24 February 2015

Fam van Es: Verblijf bij D'aanloop

Onze hond Caya gaat graag naar jullie pension. We merken dat er goed voor haar gezorgd wordt en dat geeft ons een gerust gevoel als we haar jullie brengen. 

Wednesday, 07 January 2015

Henk: Misa vindt het prachtig

Mijn kittekat is altijd content als ze hier weer heen mag

Sunday, 04 January 2015

Bianca: pension

Onze grote pup heeft al eens een weekend gelogeerd in het het pension en tijdens ons dagje uit met de kinderen kon ze weer even heerlijk spelen! Super om een goed pension te kennen voor onze hond, dan ga je zelf ook gerustgesteld weg!

Tuesday, 21 October 2014

Jennie Boerema: Geweldige verzorging kunnen regelen vanuit New Zealand!

Door de geweldige service van Roy en Sharon hebben wij op afstand vlot een goede oplossing voor de katten van mijn moeder kunnen vinden toen zij onverwachts in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Ze zijn heel goed opgevangen en uitstekend verzorgd op hun tijdelijke vakantie adres. Regelmatig werden wij op de hoogte gehouden van het wel en wee van de twee katten via email.

Heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen, ook namens mijn moeder en natuurlijk de katten.

Wij kunnen d'Aanloop van harte aanbevelen!

Met vriendelijke groet vanuit Down Under,

Jennie Boerema & Family
Mauku
New Zealand

 

Saturday, 04 October 2014

de jong: snuf

Ons konijn Snuf is lekker verwend tijdens haar verblijf in dierenpension d'Aanloop! We kregen haar heel relaxed weer thuis. Erg tevreden!

Friday, 20 June 2014

Gelmers: onze kat

Als alles goed gaat dan is onze Duvel (kat) weer een weekje te logeren Cool

Hij is er al verschillen de keren geweest en komt altijd gerilexst weer terug. Hij heeft suiker ziekte en moet altijd op tijd gespoten worden en daar heb ik alle vertouwen in.Smile Hij heeft ook nog last van de schild klier en daar heeft hij tabletjes voor.

We zijn altijd heel blij met alle goede zorgen.

Groetjes Nico en Judy Gelmers

 

Tuesday, 20 May 2014

leonie boerhof: sil

Dag,

 

a.s. zondag zouden we onze hond graag een nachtje uit logeren brengen.

\we hebben een Rottweiler van 2 jaar, hebben haar zelf nog niet zo heel lang en ze is wat onzeker. Ze heeft het vorige keer in de andere opvang niet naar haar zin gehad. 14:00 uur is de enige mogelijkheid op zondag om haar evt. te brengen? Het zou niet in de ochtend kunnen?

 

Groet Leonie

Thursday, 13 March 2014

Angeline Teixeira

Onze Schotse terriër begon een beetje oud te worden. Geen zin meer in spelen. Na twee weken in jullie pension kregen we een volledig verjongde Scottie terug. Speels speels speels! Geweldig. Bedankt

Wednesday, 30 October 2013

Fam. Veerman: Binkie

Gisteren een blije en opgewekte Binkie opgehaald. Hij heeft het de 2 weken dus reuze naar zijn zin gehald. Tot de volgende keer!!

Wednesday, 07 August 2013

Simon Onrust: Snelle reactie!

Er wordt snel gereageerd op vragen vanuit vakantieadres!! Super!!

Friday, 26 July 2013

Martin: geweldige service

Vandaag onnze hond weer opgehaald, zag er prima uit en heeft heerlijk kunnen spelen op de speelvelden. Lekker gewassen mee naar huis als extra service, prima voor elkaar! Tot de volgende vakantie!

Sunday, 21 July 2013

Bas en Boogie: Heel tevreden

Onze twe honden hebben het goed naar de zin gehad. Dus volgende keer zeker weer naar d"Aanloop.Cool

Sunday, 21 July 2013

P&C Heerenveen: Zeer tevreden

Onze hond is zo opgewekt als hij er weg komt. Super!!!

In andere pensions was hij een aantal dagen helemaal van de kaart.

Wednesday, 24 October 2012

Karel: Tevreden

Wij zijn tevreden over het verblijf van onze hond in pension d'aanloop. Halverwege de vakantie een keer gemaild hoe het ging en die werd keurig beantwoord. Na de vakantie een keurig gewassen hond weer opgehaald. Bedankt!

Saturday, 11 August 2012

smid: geslaagde vekantie!

Gisteren de hond weer opgehaald na twee weken vakantie! Hij heeft het super naar zijn zin gehad! Mede door te weten dan Max op een goede plek zit, gaan wij altijd met een nog fijner gevoel op vakantie! Beste mensen bedankt en tot de volgende ronde!

Thursday, 12 July 2012

Dost: super tevreden

Heel tevreden zijn wij over de service van d'aanloop. Grotte verassing is toch wel dat je keurig gewassen hondjes weer mee naar huis krijgt.  Bedankt voor alles en tot de volgende keer.

Monday, 18 June 2012

 

Display Num 
Powered by Phoca Guestbook