Alle antwoorden op al uw vragen!

Welke entingen moet mijn huisdier hebben om bij u te mogen logeren ?

Uw hond moet de jaarlijkse cocktailenting hebben gehad. Deze beschermt uw hond voor de meest voorkomende ziektes. Tevens dient uw hond een enting te hebben gehad tegen kennelhoest.uw kat dient de niesziekte en kattenziekte enting te hebben gehad Wij verzoeken u hierover uw dierenarts te raadplegen.

Moet ik het entingboekje van mijn huisdier meenemen ?

Ja bij ieder verblijf dient u het entingboekje mee te nemen. Hoewel wij de entingen van uw huisdier in de computer registreren, dient het boekje bij ons aanwezig te zijn. Wij staan onder controle van de dierenbescherming. Wij dienen bij controle bewijsmateriaal te hebben dat de aanwezige dieren zijn geënt.

Mag mijn hond een eigen mand meenemen ?

U mag voor uw hond een mand meegeven, dit wel op eigen risico. Het wil soms voorkomen dat de mand beschadigd, geef dus geen nieuwe mand mee.

Mag mijn huisdier zijn eigen kleedje meenemen ?

Natuurlijk mag uw huisdier een kleed of deken van zichzelf meenemen. Het is echter onmogelijk voor ons om het kleed bij uw hond te houden. Het is heel goed mogelijk dat het kleed het verblijf niet overleeft. Wij geven er derhalve de voorkeur aan dat u een oude handdoek of een oude deken (geen wollen i.v.m wassen) mee geeft aan uw hond, die het verblijf niet hoeft te overleven. Wij hebben zelf voldoende dekentjes op voorraad.

Heeft u de riem van mijn hond nodig ?

Wij geven u de riem en halsband altijd mee naar huis. Tijdens het verblijf hebben wij deze niet nodig. Zoekraken wordt op deze wijze voorkomen.

Mijn huisdier heeft medicijnen, kunt u die toedienen ?

Ja natuurlijk, schrijft u de naam van uw huisdier op het etiket. En de hoeveelheid die uw huisdier dient te krijgen.

Als mijn hond onverhoopt ziek wordt, wat doet u dan ?

Wij zullen in eerste instantie uw eigen dierenarts consulteren indien deze niet verder dan 20 km van ons verwijdert is. Deze arts kent de medische geschiedenis van uw huisdier. In echt spoedeisende gevallen snellen wij naar de dierenarts die ons het snelst kan helpen. De kosten van het dierenartsbezoek zijn voor uw rekening evenals de reiskosten naar de dierenarts.

Mijn hond is loops, mag zij nu nog wel komen ?

Uw hond mag gewoon komen als zij loops is geworden. Meld het wel even op het moment dat zij tijdens het verblijf loops is, of kan worden, zodat wij hiermee met onze kennelindeling rekening kunnen houden.

Mijn hond is erg gevoelig op het voer, mag hij zijn eigen voer meenemen ?

Wij voeren hetzelfde merk als u thuis voert, wij hebben de meeste soorten voer in ons assortiment. Bij uw reservering zal altijd worden gevraagd wat voor merk u thuis voert. Het wil soms voorkomen dat wij sommige soorten niet kunnen krijgen, u kunt dan zelf een zakje voer meegeven. Zet de naam van uw hond met uw achternaam op de verpakking.

Krijgt mijn hond korting als hij zijn eigen voer meeneemt ?

Uw hond krijgt geen korting voor het feit dat hij zijn eigen voer meeneemt. Het liefst voeren wij uit onze eigen voorraad. Het geven van eigen voer zien wij als een vorm van service.

Is het wel verstandig om mijn pup bij u in pension te doen ?

Uw pup krijgt voldoende aandacht, leert andere honden kennen, wordt door ons regelmatig van gezelschap voorzien. Uw pup leert al vroeg wat een verblijf in het dierenpension betekent, en gaat dit als normaal zien. Daarnaast is het goed voor de socialisatie, uw pup leert spelen met soortgenoten.

Mijn hond vecht met iedere reu/teef, mag hij in pension ?

Jawel, maar meld dit even voordat u boekt. Om planningstechnische redenen hechten wij veel waarde aan deze informatie. Het brengen van een hond in de vakanties en hoogseizoen die niet gecombineerd kan worden met een andere hond kan leiden tot een toeslag op de verblijfsprijzen. Ook indien wij hier tijdens het verblijf achter komen.


Kunt u mijn hond wassen voordat ik hem ophaal ?

Jazeker, geef dit even aan als u de hond komt brengen, dan is dit geen probleem. Het tarief voor het wassen is afhankelijk van de grootte van uw hond. Dit varieert van €7,- tot €15,-.